3 (5)W dniu dzisiejszym udaliśmy się na wizytę do zaprzyjaźnionego schroniska w Bautzen. Bardzo ucieszyła nas wiadomość, że osiem z dziewięciu psów, które w ostatnim czasie zostały umieszczone w tym schronisku znalazło już dom. Na swoją kolej czeka tylko Misiek, ale aktualnie są sprawdzane warunki w których miałby mieszkać u swojej nowej rodziny. Teddy ( bo tak ma teraz na imię Misiek) bardzo ucieszył sie na widok naszej wolontariuszki Magdy <3

Tym razem nasi przyjaciele z Bautzen pomogą nam znaleźć domy dla kolejnych 6 psów: Miśka, Dżekiego, Zosi, Zuzi, Fifi i Rudiego, które do dzisiaj przebywały w domach tymczasowych.

Spotkanie to było możliwością do wymiany doświadczeń, spostrzeżeń na temat opieki nad bezdomnymi zwierzętami. Otrzymaliśmy również wsparcie materialne w postaci karmy dla psów i kotów

Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy Uwe i Ute Bar oraz całemu personelowi Tierheim Bautzen za długotrwałą pomoc i wsparcie dla nas w ciężkich chwilach. Danke schon!!! <3

te