• Portal internetowy e-bogatynia.pl zachęca do przyłączenia się do Fundacji MAJA. Treść artykułu:

e-bogatynia_2

• Artykuł, który ukazał się na stronach Fundacji PGE w związku z ukończeniem projektu wolontariatu pracowniczego "PGE Pomagamy" dotyczącego Fundacji "MAJA". Czytaj cały artykuł

fundacja-pge

• Lokalny portal informacyjny www.e-bogatynia.pl – artykuł o historii Fundacji, rozmowa z Prezesem Fundacji, Sławomirem Babiarzem dostępny jest w całości TUTAJ

e-bogatynia

• Intranetowy Portal Korporacyjny PGE SA – informacja dotycząca kolejnego projektu zrealizowanego w ramach wolontariatu pracowniczego "PGE Pomagamy". Projekt dotyczył między zadań prowadzonych na rzecz Fundacji "MAJA" oraz wolontariuszy udzialających się przy schronisku: "Wakacje w siodle i pomoc zwierzetom".

ipk

• Magazyn Pracowników PGE GiEK SA EKspress – Biuletyn Elektrowni Turów – marzec 2016 nr 4(68). Rozmowa z Krzysztofem Majewskim, przewodniczącym rady fundacji w artykule pt.: "Z sercem wśród zwierząt".

z sercem wśród zwierząt

• Magazyn Pracowników PGE GiEK SA EKspress – Biuletyn Elektrowni Turów – kwiecień 2015 nr 4(57). Jak bawili się uczestnicy "Biegu na 6 łap" można przeczytać tutaj.

wkładka Ekspress 2015

• W numerze 8(51) biuletynu informacyjnego Miasta i Gminy Bogatynia ukazał się artykuł na temat naszej fundacji. Na pytania o powstaniu, działalności i planach odpowiadali Sławomir Babiarz i Tomasz Pilarski. Zapraszamy do zapoznania się z artykułem.

biuletyn bogatyni